'Had ik dit maar eerder geweten, dan had ik actie kunnen ondernemen'

Miranda:

 

'Onlangs kennis gemaakt met Nanne tijdens de cursusdag Trainingsplan paard. Wat een enthousiaste kundige vrouw! Op een zeer begrijpelijke wijze heeft ze ons van dummy's tot toptrainers voor ons paard omgetoverd. Geweldige maar ook zeer leerzame dag gehad, ik kan deze cursusdag aan iedereen aanbevelen'.

Om goede keuzes te maken als diereneigenaar heeft u informatie nodig. Informatie over hoe het lichaam van uw dier functioneert, waar het mis kan gaan en welke onderzoek en behandelmethodes er allemaal voor handen zijn. De meest gangbare situatie is: het dier wordt ziek, de eigenaar brengt het naar de dierenarts, de dierenarts onderzoekt en behandelt.

Maar wat als u nu wilt voorkomen dat uw dier ziek wordt, of u bent al bij de dierenarts geweest voor onderzoek en behandeling en uw dier is nog steeds niet in goede gezondheid? Dan gaan diereneigenaren verder zoeken naar nieuwe en andere mogelijkheden.

Daar richten wij ons op: preventief behoud van goede gezondheid en het bieden van een alternatieve geneeswijze naast de reguliere zorg van een dierenarts.

'Lesgeven  vinden

we

leuk!'

Bent u een vereniging, school of andere groep van dierenliefhebbers? Wilt u uw groep bijscholen op een onderwerp dat met natuurlijke en duurzame gezondheid te maken heeft? Wilt u uw groep een leuke workshop of lezing geven? Wij doen niets liever dan op interactieve en leuke wijze een (betaalbaar) maatwerk programma voor u samen  stellen. Onder het motto: ‘u vraagt, wij draaien’ gaan we samen kijken welke onderwerpen en opbouw het beste zou zijn. We passen ons aan naar het niveau van de groep en integreren graag een stuk praktijk. Leren kijken naar gezond bewegen. Leren voelen van spierspanning, buikspanning, vachtproblemen en wat al niet meer. Want als we diereneigenaren meer inzicht geven, kunnen zij hun dieren gezond en gelukkig houden.
 
Neem vrijblijvend contact op en geef aan wat uw wensen zijn.